Op de koffie bij Bert Wallyn

Op de koffie bij Bert Wallyn

30/11/2020
Steven De Winter

Ook de Rikolto Classics ontsnapten niet aan een jaar van uitgestelde plannen en verschoven anticipatie. Niets beter om de koude en donkere decemberdagen door te komen dan in een warm gesprek te mijmeren over de vele Rikolto Classics die we de voorbije tien jaar mochten organiseren en de mooie avonturen die nog in het verschiet liggen.

Rikolto Classics: een introspectieve blik

De bezieler van onze geliefde Rikolto Classics, collega Bert Wallyn, was te gast in de podcast van Young Wolves Offroad. Het gesprek ging over de fiets: Het reilen en zeilen van de Rikolto - Vredeseilanden Classics onderweg in het Zuiden en de vele fijne mensen en hun verhalen die Bert zo leert kennen. Zowel voor de ervaren Classic-biker als de nieuwkomer biedt de gezellige koffieklets een verleidelijke inkijk in het succes van de Rikolto Classics.

Bert vertelt hij hoe mountainbiketracks maakte in Afrika met topokaarten verdeeld over vier kamers, wat zijn meest memborable Classic-belevenissen zijn en welke impact de Classics hebben op de werking van Rikolto-Vredeseilanden.

U kan de podcast hier beluisteren op Spotify.