Inschrijvingsprocedure

Hoe loopt de inschrijvingsprocedure voor een Vredeseilanden Classic?

  • Schrijf je in voor een Classic naar keuze. Je zal een mail ontvangen van Dries met de melding dat we je inschrijving hebben ontvangen én de vraag om een voorschot te betalen. Eens we je voorschot ontvangen hebben (hou er rekening mee dat dit enkele dagen kan duren), ontvang je een tweede mail van Annie met verdere instructies. Vanaf dan ben je ingeschreven. In de mail van Annie staat helder uitgelegd wat de volgende stappen zijn.

  • Je krijgt een link door naar je persoonlijke administratiepagina! Sla deze pagina op in je favorieten ;-) !

  • Op je persoonlijke administratiepagina kan je het volgende doen: invullen bike paspoort, medische gegevens, persoonlijke details,… én het aanmaken van je actiepagina.

  • Voor je persoonlijke sponsor/actiepagina ga je naar http://acties.vredeseilanden.be waar je je eigen actiepagina kan aanmaken. Je zal hiervoor ook een mail verkrijgen met daarin een beheerderslink. Deze moet je later ook gebruiken om je teller aan te vullen. Sla deze dus ook op bij je favorieten.

Meer details over het aanmaken van een actiepagina vind je hier: https://www.vredeseilandenclassics.be/actiepagina

  • De URL van deze actiepagina moet je plakken in je persoonlijke administratiepagina.
  • Hupla, alles is geregistreerd… Je kan starten met je fondsenwerving. We raden aan om nog even een kijkje te nemen op https://vredeseilandenclassics.be/wat/3000-euro waar de verschillende manieren om giften/geld van inzamelactie/… verduidelijkt staan.

Nog enkele PS’jes:

  • Iedereen moet zich afzonderlijk registreren op de website. Koppels, groepen,… kunnen dus niet gezamenlijk inschrijven. Wel kunnen ze dezelfde actiepagina gebruiken en in de het vakje ‘jouw actiepagina’ plakken.

  • Als je ingeschreven bent voor meerdere Classics met hetzelfde mailadres, kan je op je persoonlijke actiepagina de verschillende events zien.

Vragen? dries.aelter [at] vredeseilanden.be of 0491/371457